Στην καρδιά του Αιγαίου!

Γιατί στην Σκύρο

Γιατί στην Σκύρο


Γιατί να επιλέξετε τη Σκύρο για τις επόμενες διακοπές σας;
Η Σκύρος έχει πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, πολλές παραλίες, πεντακάθαρες θάλασσες, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση  και πολλές επιλογές διασκέδασης!
Όπως βέβαια όλα τα Ελληνικά νησιά...
Αρα, γιατί να προτιμήσετε τη Σκύρο; Εκτός από τα παραπάνω, σκεφτείτε λίγο τα εξής:

Γρήγορη & Οικονομική Πρόσβαση!

Από  Θάλασσα :
Το καράβι που θα σας φέρει από τη Κύμη Ευβοίας στη Σκύρο (σε 90’ περίπου) ο «Αχιλλέας» είναι «λαïκής βάσης» και προσπαθεί να κρατήσει το κόστος της μεταφοράς σας χαμηλό. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, το εισιτήριο επιβατών κυμαίνεται από € 9 έως € 10 και των τυπικών οχημάτων από € 26,90 έως € 29,00! Οι τιμές αυτές είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές και μειώνουν σημαντικά το συνολικό κόστος των διακοπών σας! Για περισσότερα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με  Αεροπλάνο :
Aπό τις 2 αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν τη Σκύρο, η Aegean Airlines προσφέρει, τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, εισιτήρια που ξεκινούν από τα € 9! και η προσφορά ενδέχεται να συνεχιστεί!
Με τρόπους ταξιδίου που σας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, η Σκύρος αποτελεί πλέον προορισμό για πολυήμερες αλλά και ολιγοήμερες διακοπές καθώς και Σαββατοκύριακα!

Αυτά, σε συνδυασμό με
1) το ιδιαίτερο φυσικό της περιβάλλον που έχει συμπεριληφθεί στη λίστα NATURA 2000 και που φιλοξενεί το Σκυριανό Αλογάκι, το Μαυροπετρίτη, τη Σαύρα της Σκύρου,
2) το μαγικό καρναβάλι των Απόκρεων
3) τη πεντακάθαρη και πλούσια θάλασσα που φιλοξενεί τη  Μεσογειακή Φώκια, Δελφίνια, Καλαμάρια και Ψάρια
4) τις πανέμορφες παραλίες
5) Τα αρχαιολογικά & Λαογραφικά Μουσεία
6) το Μοναστήρι και τις Εκκλησίες
7) καλό οδικό δίκτυο που θα σας πάει σχεδόν παντού
8) τις πολλές επιλογές για καλό φαγητό & διασκέδαση και φυσικά, τη φιλοξενία, τη ποιότητα και τις προσιτές τιμές των Chriason Studios & Apartments στην όμορφη Λιναριά, κάνουν τη Σκύρο ένα τόπο που αξίζει να προσθέσετε στις αναμνήσεις σας!

Επικοινωνία

Chriason Studios
Λιναριά Σκύρος
Τηλ.: (+30) 22220.93.308
Κιν:   (+30) 6970.882.002

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΗ.ΤΕ.: 1351Κ123Κ0202001